ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;

To SWAPP είναι ένα website για ανθρώπους που θέλουν να ανανεώνουν τα πράγματά τους χωρίς κανένα κόστος! Η πλατφόρμα του βασίζεται στον αρχαιότερο και τον πιο απλό τρόπο απόκτησης αγαθών: την ανταλλαγή!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SWAPP?

Εδώ μπορείς να βρεις αντικείμενα κάθε είδους, από ρούχα μέχρι εισιτήρια, που κάποιοι θέλουν να "ξεφορτωθούν" ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι τα ψάχνουν σαν τρελοί! Ο ρόλος του SWAPP είναι να σε φέρει σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;

Όλα τα αντικείμενα ανήκουν σε ιδιώτες και δεν πωλούνται ούτε αγοράζονται με χρήματα. Παρά μόνο ανταλλάζονται!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ;

Το SWAPP δεν έχει απολύτως καμία χρέωση ή προμήθεια. Μπορείς να ψάξεις όλα τα αντικείμενα στο site ελεύθερα και να ανταλλάξεις ό,τι θέλεις δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό.

ΠΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΖΩ ΚΑΤΙ;

Για να ανταλλάξεις όμως ένα αντικείμενο θα πρέπει να αποκτήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό με τα πραγματικά σου στοιχεία. Στη συνέχεια, πρέπει να ανεβάσεις μια φωτογραφία και να δώσεις μια μικρή περιγραφή στο αντικείμενο που θέλεις να ανταλλάξεις. Από εκεί και πέρα έχεις δύο επιλογές: Μπορείς να περιμένεις τις προτάσεις ανταλλαγής που θα σου γίνουν από άλλους χρήστες ή να ψάξεις ανάμεσα στα αντικείμενα του SWAPP και προτείνεις εσύ πιθανές ανταλλαγές!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείς να ανταλλάξεις τα αντικείμενά σου: Ο πρώτος είναι να συναντηθείς με τον κάτοχο του άλλου αντικειμένου και να τα ανταλλάξετε χέρι με χέρι και ο δεύτερος είναι να τα στείλετε ο ένας στον άλλον ταχυδρομικά.