ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

Ψηφιακή Olympus VH-210

Ψηφιακή Olympus VH-210

Μεταχειρισμένο
Εικόνα antonios1109
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, σε πολύ καλή κατάσταση. Δινεται στο κουτί της, με όλα τα παρελκόμενα. Δυνατότητα συνάντησης και Αθήνα - Πειραιά, κατόπιν συνεννόησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑ................................................................................................................................................................................................................................................................................
Λειτουργικά και εμφανισιακά σε πολύ καλη κατάσταση, αλλά εκτος χρήσης από καιρό. Χρειάζεται νέα μπαταρία (κόστος 12-15 €). Δυνατότητα συνάντησης και Αθήνα - Πειραιά
Απο αυτά που λατρεύουν η πιτσιρικαρία..Παίζει ραδιόφωνο, CD’s, τόσο με μπαταρίες αλκαλικές (κανονικό μέγεθος - 2 τμχ), όσο και με απευθείας σύνδεση στη πρίζα, με τον φορτιστή του. Δυνατότητα συνάντησης και Αθήνα - Πειραιά, κατόπιν συνεννόησης.
Αχρησιμοποίητη στο κουτί της, όπως αγοράστηκε το 2014. Πληροφορίες προϊόντος στη φωτογραφίες και στο internet. Δυνατότητα συνάντησης και Αθήνα - Πειραιά, κατόπιν συνεννόησης.
Το πικάπ θρύλος Lenco L75 σε άψογη κατάσταση προσφέρεται για ανταλλαγή έχει γίνει service λειτουργεί άψογα!