ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

Χειροποίητο βραχιόλι ασήμι 925

Χειροποίητο βραχιόλι ασήμι 925

Μεταχειρισμένο
Εικόνα Κατερίνα-Τζ
Χειροποίητο γυναικείο βραχιόλι με ασήμι 925 και ντίζες χρώματος μωβ και πράσινο (που ακολουθούν την κίνηση του ασημένιου μέρους), πρωτότυπο σχέδιο, προσαρμόζεται στον καρπό, σε άριστη κατάσταση...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Χειροποίητο κόσμημα, πρωτότυπο σχέδιο με μωβ και κόκκινες ντίζες που αγκαλιάζουν τον καρπό, ιδιαίτερο κούμπωμα ασήμι 925 (η περίμετρος του καρπού μου είναι 15 εκ., το αναφέρω για να διασφαλιστεί ότι θα σας κάνει...) Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
Χειροποίητο σετάκι τσόκερ και βραχιόλι με μαλακής υφής κορδόνι, ασημένια κουμπώματα (925) και περασμένα διακριτικά ασημένια κυκλάκια. Η απόχρωση είναι κάτι μεταξύ καφέ και μωβ. Χωρίς το κούμπωμα, το ο μήκος του τσόκερ είναι 35 εκ. και του βραχιολιού 17. εκ. Ελάχιστα φορεμένα, σε άριστη κατάσταση.
Ελαφρώς μεταχειρισμένη. Διαστάσεις: 28x10 εκ. Χρώμα τσάντας: μαύρο. Διακοσμητικά στοιχεία: μπορντό λουλούδια (κλωστή), χρυσαφί λουλούδια (πούλιες).
ΑΦΟΡΕΤΟ.....................................................................................................................................................................................................
ΣΕΤ ΚΟΛΙΕ, ΒΡΑΧΙΟΛΙ, ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑ, ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ.........................................................................