ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

Σακίδιο ρεζερβουάρ μηχανής ( μαγνητικό ).

Προτάσεις ανταλλαγής

Δεν υπάρχουν υποψήφιοι.

Σακίδιο ρεζερβουάρ μηχανής ( μαγνητικό ).

Μεταχειρισμένο
Εικόνα zchrisz
Σακίδιο ρεζερβουάρ μαγνητικό. Είναι σε δύο κομμάτια το ένα πιάνει στη μηχανή με μαγνήτη και ιμάντες , και το άλλο κουμπώνει πάνω του. Εδώ έχει χαλάσει το φερμουάρ που ενώνει αύτα τα δύο , δεν έχω ρωτήσει αλλά πιστεύω οτι γίνεται. Κατά τα άλλα είναι σε καλή καταστασή , χωρίς σκισίματα με φθορές μόνο απο το χρόνο. Το είχα σε ΧΤ600 αλλά κάνει και γιά άλλες μηχανές. Δείτε τα είδη μου , και αν θέλετε μπορείτε να διαλεξετε περισσότερα απο ένα . Παρακαλώ , ΟΧΙ ρούχα και παπούτσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Αυτοκόλλητη ταινία "MONSTER" για τις 4 ζάντες του αυτοκινήτου. Δείτε τα είδη μου , και αν θέλετε μπορείτε να διαλέξετε περισσότερα απο ένα . Παρακαλώ , ΟΧΙ ρούχα και παπούτσια.
Πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου σε καλή κατάσταση. Δείτε τα ειδη μου , και αν θέλετε μπορείτε να διαλεξετε περισσοτερα απο ένα . Παρακαλώ , ΟΧΙ ρούχα και παπούτσια.
Ηχεία Αυτοκινήτου Sony X-plod σε αρκετά καλή κατάσταση . Δείτε τα είδη μου , και αν θέλετε μπορείτε να διαλεξετε περισσότερα απο ένα . Παρακαλώ , ΟΧΙ ρούχα και παπούτσια.
Πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου σχεδόν καινούρια , τα είχα μια βδομάδα στο αμάξι αλλά τα έβγαλα γιατί δεν ταίριαζαν . Δείτε τα ειδη μου , και αν θέλετε μπορείτε να διαλέξετε περισσοτερα απο ένα . Παρακαλώ , ΟΧΙ ρούχα και παπούτσια.
Χιονοκουβέρτες αυτοκινήτου multi grip κατάλληλες για χιόνι και πάγο. Δείτε τα είδη μου , και αν θέλετε μπορείτε να διαλεξετε περισσότερα απο ένα . Παρακαλώ , ΟΧΙ ρούχα και παπούτσια.