ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΝΟ 43 MERRELL cushion air

Προτάσεις ανταλλαγής

Δεν υπάρχουν υποψήφιοι.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΝΟ 43 MERRELL cushion air

Μεταχειρισμένο
Εικόνα titien
Ακριβα αγορασμενα γνησιο δερμα πολυ αναπαυτικα,ελαχιστα φορεμενα παρα πολυ καλη κατασταση..........................................................................................

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

3 σακακια και 2 κουστουμια ΓΝΗΣΙΑ καποια φωρεμενα1 μερα τα αλλα 3 καινουργια ΟΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ νουμερο 48
Νούμερο 33 αλλά κάνει για 32 θα έλεγα. Φορεμένο μόνο 3 φορές. Δείτε πατώντας στο username και τα υπόλοιπα swapps μου με επώνυμα ρούχα και παπούτσια. Μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερα αντικείμενά μου για ανταλλαγή με καλό κινητό, tablet ή laptop.
Μέγεθος medium αλλά φαρδιά γραμμή ως γνωστόν, κάνει για Large. Σε πολύ καλή κατάσταση. Δείτε πατώντας στο username και τα υπόλοιπα swapps μου με επώνυμα ρούχα και παπούτσια. Μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερα αντικείμενά μου για ανταλλαγή με καλό κινητό, tablet ή laptop.
Καινούριο, αφόρετο. Μέγεθος Large, μοντέρνα γραμμή. Δείτε πατώντας στο username και τα υπόλοιπα swapps μου με επώνυμα ρούχα και παπούτσια. Μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερα αντικείμενά μου προκειμένου για ανταλλαγή με καλό κινητό, tablet ή laptop.
σε καλη κατασταση, ......................................................................................................................................... Μπορειτε φυσικα να διαλεξετε περισσοτερα απο τα ειδη μου, εφ'οσον το δικο σας αντικειμενο ειναι μεγαλυτερης αξιας.