ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

11 ΛΕΠΤΑ-PAULO COELHO

11 ΛΕΠΤΑ-PAULO COELHO

Μεταχειρισμένο
Εικόνα ellie
Τα " Έντεκα Λεπτά" αφηγούνται την ιστορία της Μαρίας, μιας νεαρής Βραζιλιάνας από την επαρχία, που οι πρώτες αθώες, φευγαλέες επαφές της με τον έρωτα της ραγίζουν την καρδιά. Σε τρυφερή ηλικία, είναι πλέον πεπεισμένη ότι δε θα βρει ποτέ την αληθινή αγάπη. Αντίθετα, είναι βέβαιη πως η αγάπη είναι κάτι τρομερό, που σε κάνει να υποφέρεις. Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον στο Ρίο την οδηγεί στη Γενεύη να ονειρεύεται τη δόξα και τα πλούτη, καταλήγει όμως να γίνει πόρνη. Η πεποίθησή της ότι αγάπη σημαίνει απελπισία και σπαραγμός θα τεθεί σε αμφισβήτηση, όταν γνωρίσει ένα γοητευτικό νεαρό ζωγράφο. Σε αυτή την οδύσσεια αυτοεπίγνωσης, η Μαρία καλείται να διαλέξει: θα ακολουθήσει το μονοπάτι της σκοτεινής και στείρας σεξουαλικής απόλαυσης ή θα διακινδυνεύσει τα πάντα για να ανακαλύψει το προσωπικό της εσωτερικό φως και μαζί την πιθανότητα του ιερού σεξ, του έρωτα δύο σωμάτων που οι ψυχές τους αγαπιούνται;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

One of 100 lmtd edition letterpress greetings card. It's handprinted with one color (PANTONE) on 400 gsm coated paper. Love!
ena polu tromaxtiko kai anapantexo biblio mystiriou se aristi katastasi!agora prin apo 1 mina,einai san kainourio!i timi t itan 8 evrw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ea fantastiko vivlio mystirio me polu wraia k 3eka8ari ploki pou s krataei syntonsmeno!t agorasa 8 evrw!k einai metaxeirismeno alla se aristi katastasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απο τη σειρα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ το βιβλιο ''Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ''(1935 - 1951) του Κωνσταντινου Καλαντζη. απο τις εκδοσεις ελληνικα γραμματα
Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πρόσφατα αγορασμένο και διαβασμένο μόνο μία φορά. Ανταλλαγή με άλλο μυθιστόρημα.