ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

ΑΝΤΙ-ΜΟΝΟΠΟΛΗ

ΑΝΤΙ-ΜΟΝΟΠΟΛΗ

Μεταχειρισμένο
Εικόνα kiriaki.m
Η anti-monopoly είναι παραλλαγή του παιχνιδιού που υπάρχει εδώ και 100 χρόνια. Στο παιχνίδι αυτό αποτυπώνεται η σκληρή σημερινή πραγματικότητα, πολλοί μικροί επιχειρηματίες ενάντια στο αδίστακτο μονοπώλιο. Ενώ στην κλασική monopoly ο κάθε παίκτης υπόκειται στους ίδιους κανόνες με τους αντιπάλους του, στην anti monopoly οι παίκτες χωρίζονται σε 2 ομάδες, στον ελεύθερο ανταγωνισμό & στο μονοπώλιο με διαφορετικούς κανόνες αλλά με ίσες πιθανότητες νίκης. Σαν καινούργια,δεν έχει φθορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Καινούργιο επιτραπέζιο Οδύσσεια για 2-4 παίκτες. Με όλα τα παρελκόμενα,πιόνια, χάρτες ,μάρκες κλπ. Ανταλλαγή μόνο εντός Αττικής και μόνο με αντικείμενα ίσης αξίας.
Ειναι πληρες με τις οδηγιες του. Απλα η συσκευασια ειναι λιγο ταλαιπωρημενη. Ανταλλαγη με οτιδηποτε και κυριως με αλλο επιτραπεζιο αν υπαρχει.
Αψογο παιχνιδι και πληρες. Καλη συσκευασια. Ανταλλαγη με οτι βρω ενδιαφερον.
MONOPOLY 80η επετειακή έκδοση (1935-2015). Με διαχρονικά πιόνια των 10ετιών. Σε άριστη κατάσταση.
Ηλεκτρονικό επιτραπέζιο με 4 Buzzers! 6 παιχνίδια σε 1! Ερωτήσεις Γνώσεων, Φώτο-Ερωτήσεις, Παντομίμα, Σκίτσο, Γλυπτική, Τρέξε Βρες. H ηλεκτρονική συσκευή μιλάει ελληνικά: ανακοινώνει τα παιχνίδια, κρατάει χρόνο, υποδεικνύει τη σειρά του κάθε παίκτη και έχει 4 διαφορετικούς ήχους buzzer.